Ken je dat? Je team doet niet wat je wilt en jij gaat overtuigen. Je legt het nog een keer uit. En nog een keer. En toch krijg je ze niet in beweging. Irritant? Zeker. Uitputtend ook.

Als er een strijd wordt gevoerd op inhoud, gaat het vaak niet om de inhoud.

En je weet het eigenlijk best: als er een strijd wordt gevoerd op inhoud, gaat het vaak niet om de inhoud. Het gaat om hoe we samenwerken. Of iedereen wordt gezien, erkend en gehoord. Of de groep veilig is. De taakverdeling transparant. Daarover gaat het, als het niet gaat.

Hoe je groepen helpt goed samen te werken, dat is wat je moet weten als je wilt leiden. Hoe je een groep veilig maakt, een taakverdeling glashelder, een doelstelling gedragen.

Daarvoor heb je niet genoeg aan je hoofd. Daarvoor moet je ook voelen. Voelen of er angst in de groep is, woede, of onverschilligheid. En daarop reageren, op zo’n manier dat het gevoel in de groep ook wordt erkend. Dat kan niet alleen vanuit je hoofd, daarvoor heb je ook je lijf nodig.

Zo ontwikkel je leiderschap in je lijf!

Om dit leiderschap in je lijf te ontwikkelen, geef ik leiderschapstrainingen met paarden. Voor velen is dit nog onbekend en klink het wat raar. Zeker wanneer je het enkel beredeneert vanuit je hoofd.

Ik geef daarom op vrijdag 17 november 2017 een bijzonder leiderschapsevent met als titel ‘Uit je hoofd, in je lijf!’. Zodat je zelf, aan den lijve, ervaart hoe het werkt.

Nieuwsgierig? Hier vind je alle informatie.

 

 

HET LEIDERSCHAPEVENT UIT JE HOOFD, IN JE LIJF!

Je bent van harte welkom!