HET LEIDERSCHAPSEVENT 2017: UIT JE HOOFD, IN JE LIJF!

Op vrijdag 17 november 2017 vindt het allereerste Leiderschapsevent plaats in Balkbrug!

Wil jij kennismaken met de meest effectieve methode om groepen te leiden? Wil je ontdekken hoe je als leider op je krachtigst bent?  Heb je behoefte aan inspiratie en nieuwe energie om je leiderschap verder te ontwikkelen?

Dan ben je van harte welkom op het Leiderschapsevent 2017!

 

Wat staat er op het programma?

Op het programma staan workshops om je leiderschap te vergroten door meer in je lijf te leven. Zoals:

  • Vergroot je leiderschap door te werken met paarden. Onder leiding van 3 paardencoaches met elk een ander thema
  • Vergroot je leiderschap door hartcoherentie. Onder leiding van een hartcoherentietrainer.
  • Vergroot je leiderschap door slimme kledingkeuzes. Onder leiding van een kledingcoach/styliste.

Een greep uit wat je gaat leren:

  • Hoe je zelf met een simpele methode van hartcoherentie zorgt dat je snel ontspant onder hectische omstandigheden
  • Hoe je op dit moment (non-verbaal) overkomt als leider en hoe je je leiderschap weer verder vergroot
  • Hoe je jezelf optimaal presenteert en zo meer bereikt met minder moeite

Je kunt op het event twee van deze workshops doen, die je kiest bij binnenkomst.

En…gewoon omdat ik daar zin in heb, gaan we het event afsluiten met een dansfeest. Want niets brengt je zo in contact met je lijf als dansen dat doet!

Voel je: Ja, daar wil ik bij zijn!

.

.

Praktisch

Wanneer: vrijdag 17 november 2017
Tijd: van 15.30 tot 20.00 uur. Daarna dansen tot 22.30 uur.
Locatie: Manege Klein Oever in Balkbrug 
Eten en drinken: natuurlijk wordt je (ook vegetariërs) prima verzorgd tijdens het event. Overige dieetwensen kun je aan me doorgeven via e-mail.
Kosten: een ticket voor het Leiderschapsevent kost 197,- euro ex btw.


.

.

Wie zijn de workshopleiders op dit event?

Dit event wordt georganiseerd door Marieke van Ginkel. Zij heeft als paardencoach, leiderschapstrainer en teamcoach jarenlange ervaring in het begeleiden van leidinggevenden en (complexe) teams.

Marieke verzorgt tijdens het event een workshop paardencaching waarin je leert hoe je met zo min mogelijk moeite regie kunt nemen.


Corine Vogelaar is zelfstandig paardencoach, co-trainer in het High Impact Programma en expert op het gebied van transactionele analyse. Zij verzorgt tijdens het event een workshop paardencaching, met als thema persoonlijk leiderschap.

In Corine’s workshop ontdek je welke verschillende persoonlijkheden, overtuigingen en capaciteiten jij inzet in je communicatie met anderen. En hoe effectief deze zijn.


Ilse Verloove is ook paardencoach en gespecialiseerd in de zorgsector. “Als trainer en coach werk ik met mensen die met mensen werken. Mijn visie is: Zorg voor een ander, betekent zorg voor jezelf. Met paardencoaching kun je aan den lijve ondervinden hoe die zorg is en kan een positieve verandering daardoor diep verankeren. Net als in dans, zul je die bekrachtiging ervaren door het lijfelijk bewegen ervan.”

Tijdens het event verzorgt Ilse een workshop paardencoaching en in de avond een workshop Dansdialoog.


Veerle Biron is kledingcoach en styliste. Ze begeleidt ondernemende vrouwen bij het ontwikkelen van een sterke eigen stijl tot het samenstellen van hun ideale garderobe, zodat ze elke dag goed gekleed voor de dag komen.

Veerle geeft een workshop over hoe je met slimme kledingkeuzes je leiderschap versterkt.


Irmi Klijntunte is psychiater, trainer en coach, en steeds op zoek naar leuke manieren om mensen te inspireren tot balans, harmonie, en ontwikkeling. In haar workshop laat ze je zien hoe je zélf, met behulp van biofeedback, de leiding kunt nemen over het ritme van je hart. Want: hoe méér jij je hart laat swingen, hoe meer jouw beste versie van jezelf kan stralen. En dat draag je over!

 

.

.

Je kunt je inschrijven voor het event tot dinsdag 31 oktober 2017, maar wacht niet te lang! Om de persoonlijke aandacht in de workshops te kunnen garanderen, heb ik slechts plaats voor 40 deelnemers.