HERKEN JE DIT?

  • Geef je leiding zonder de baas te (willen) zijn?
  • Ben je continu met je werk bezig en voel je je opgejaagd?
  • Kost samenwerken met je team je te veel energie?

.

Dat kan anders!
Werk niet hard, maar slim door informeel leiderschap.

 

➤ Informeel leiderschap geeft je rust, regie en resultaat

Informeel Leiderschap is de vaardigheid om te sturen op hoofdlijnen, in goede samenwerking met je team. Onmisbaar als je leiding geeft. Of als je een project-, programma- of procesbegeleider bent. Eigenlijk voor iedere professional, die samen met anderen resultaat wil bereiken. Zonder zich over de kop te werken.

 

➤ Informeel Leiderschap ontwikkelen?

Wil jij je Informeel Leiderschap ontwikkelen? Individueel of met je team? Dan help ik je graag. Dit doe ik met behulp van paarden. Want of je daarvan houdt of niet: werken met paarden is enorm leerzaam. Als kuddedieren laten ze je zien hoe je een groep, als een geheel, vooruit helpt. Door deze dynamiek in hun kuddes te besturen, maar ook door zelf actief met paarden te werken, leer je je leiderschap vergroten. Ook op non-verbaal niveau. Zo bereik je meer resultaat met minder moeite en in minder tijd. Je kunt dit leren op de volgende manieren:

Deze manier van trainen is erg direct en ideaal voor mensen die zich snel willen ontwikkelen. Werken met de paarden geeft je snel een eerlijk beeld van je sterke en zwakke punten als leider. Dit levert je in korte tijd meer inzicht op dan welke feedbackronde dan ook.

Mijn kennis en ideeën stel ik graag voor je open. Een goed begin is om mijn gratis e-book “Hoe geef je leiding zonder de baas te zijn?” te downloaden. Je ontvangt dan ook gratis tips over Informeel Leiderschap, die je maandelijks in je mailbox krijgt.