HERKEN JE DIT?

  • Geef je leiding zonder de baas te (willen) zijn?
  • Ben je continu met je werk bezig en voel je je opgejaagd?
  • Kost samenwerken met je team, je klant of je opdrachtgever je veel energie?
  • Heb je al veel managementtrainingen gedaan, maar toch het gevoel dat je nog worstelt?
  • Wil je leidinggeven vanuit hoofd en hart, maar weet je niet goed hoe je dat vorm geeft in de praktijk?

Dat kan anders!
Werk niet hard, maar effectief door informeel leiderschap.
.

➤ Informeel leiderschap geeft je rust, regie en resultaat

Informeel Leiderschap is de vaardigheid om te sturen op hoofdlijnen, in goede samenwerking met je team. Op basis van je verstand èn je gevoel. Onmisbaar als je leiding geeft. Of als je een project-, programma- of procesbegeleider bent. Eigenlijk voor iedere professional, die samen met anderen resultaat wil bereiken. Zonder zich over de kop te werken.

➤ Informeel Leiderschap ontwikkelen?

Wil jij je Informeel Leiderschap ontwikkelen? Wil jij weten hoe je niet alleen je ratio, maar ook je gevoel benut om je groep vooruit te helpen? En zo effectiever wordt dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden?  Dan help ik je graag. Dit doe ik met behulp van paarden. Want of je daarvan houdt of niet: werken met paarden is enorm leerzaam. Als kuddedieren laten ze je zien hoe je een groep, als een geheel, vooruit helpt. Door deze dynamiek in hun kuddes te besturen, maar ook door zelf actief met paarden te werken, leer je je leiderschap vergroten. Ook op non-verbaal niveau. Zo bereik je meer resultaat met minder moeite en in minder tijd.

Deze manier van trainen is erg direct en ideaal voor mensen, die zich snel willen ontwikkelen. Werken met de paarden geeft je snel een eerlijk beeld van je sterke en zwakke punten als leider. Dit levert je in korte tijd meer inzicht op dan welke feedbackronde dan ook.

Mijn kennis en ideeën stel ik graag voor je open. Een goed begin is om mijn gratis e-book “Hoe geef je leiding zonder de baas te zijn?” te downloaden. Je ontvangt dan ook gratis tips over Informeel Leiderschap, die je maandelijks in je mailbox krijgt.

➤ Op zoek naar persoonlijk advies over je leiderschap?

Ben je directeur, (programma)manager, adviseur of ondernemer en zou je graag eens sparren met een ervaren leiderschapstrainer om te ontdekken:

  • Hoe je niet langer geleefd wordt door de ‘waan van de dag’, maar ruimte hebt in je agenda en in je hoofd
  • Hoe je niet langer ‘klussen wegzet’, maar een zelfstandig team opbouwt.
  • Hoe je door te sturen op het ‘zoogdierenbrein’ moeiteloos leiding geeft aan teams en je community
  • Waar jij jezelf nog in de weg zit in je rol als leider, wat je onnodig energie kost?
  • Hoe je als leider soms onbewust voorkomt dat je team verantwoordelijkheid neemt? En wat je direct daaraan kunt doen?

Dan ben je van harte welkom voor een gratis telefonisch strategiegesprek van 30 minuten. In dit gesprek geef je persoonlijk advies en slimme strategieën, die je direct kunt toepassen. In de video vertel ik er meer over. Je kunt hier direct een gratis strategiegesprek aanvragen.