MASTERCLASS: Hoe geef ik leiding in crisistijd? Leer het in een dag!

Het zijn rare tijden met dit coronavirus. De meesten van ons werken thuis en bijna alle externe afspraken zijn online. Je bent gefocust op het nieuws en onbewust raak je toch wat uit je doen. Alles lijkt onzeker terwijl er steeds minder leuke dingen zijn om je aan op te laden.

Als je leiding geeft aan een groep of team, ben je meer dan ooit nodig. Je teamleden zoeken allemaal een nieuwe weg onder deze omstandigheden. Dat lukt de een beter dan de ander. Wat opvalt in de praktijk is dat veel mensen een korter lontje hebben dan normaal

Maar hoe doe je dat eigenlijk: leidinggeven in crisistijd? Hoe begeleid je een groep mensen voor wie alles anders is? Hoe ga je om met alle emoties, die onzekerheid in mensen oproept? Hoe zorg je ervoor dat de echt belangrijke dingen wel gebeuren? Hoe ga je om met de spanning en de kortere lontjes?

De afgelopen maanden begeleidde ik veel leiders met deze vraag. We hebben veel geleerd over ‘wat werkt’. Deze kennis deel ik graag. Daarom organiseer ik een masterclass ‘Leiding geven in crisistijd’ op donderdag 19 november 2020 in Groningen en op vrijdag 20 november 2020 in Arnhem.

➤ Wat levert deze Masterclass je op?

Na het volgen van deze masterclass weet je wat een team nodig heeft om goed te functioneren op afstand en in crisistijd en hoe je daar direct in de praktijk vorm aan geeft. En hoe je zelf optimaal blijft functioneren.

Praktisch

Je kunt op twee data aan de eendaagse Masterclass deelnemen.
Op donderdag 19 november 2020 in Groningen en op vrijdag 20 november in Arnhem. We trainen van 10.00 tot 16.00 uur. De Masterclass bestaat uit kennisoverdracht en  interactieve werkvormen aan de hand van de actuele casuïstiek van de deelnemers.

Investering: een ticket voor het de Masterclass kost € 497,- excl. btw.

Dit is een kleinschalig en persoonlijk event. Er is plaats voor maximaal 12 personen. Wil je erbij zijn? Regel je ticket dan zo snel mogelijk, zodat je niet achter het net vist.

Mocht de Masterclass niet door kunnen gaan vanwege Coronamaatregelen, dan wordt deze masterclass verzet en behoud je je ticket.

Data en locaties

Donderdag 19 november 2020

Paviljoen van de Dame
Groningerweg 19A
9765 TA Paterswolde

De route kun je hier bekijken

 Vrijdag 20 november 2020

Landgoed Rhederoord
Parkweg 19
6994 CM De Steeg

De route kun je hier bekijken

Trainer drs. Marieke van Ginkel

Ik ben opgeleid als econoom, NLP-trainer, team- en paardencoach en was jarenlang werkzaam als programmamanager in verschillende organisaties.

Tien jaar geleden heb ik Trainingscentrum Drijvende Kracht opgericht waar ik, samen met vele leidinggevenden, een methode ontwikkelde waarmee je ‘leiding geeft zonder de baas te zijn’.

Daarmee heb ik honderden leidinggevenden en hun teams getraind. Ook was ik jarenlang docent bij de managementleergangen van Noorderlink.


Tell me and I forget,
Show me and I might remember,
Involve me and I will understand.

Voor mij was het Leiderschapsevent een heldere, confronterende ‘involvement’. Het was voor mij een versneller en enorme motivatie om anders naar buiten te kijken en te treden.

Sascha Bouwknegt, Eigenaar De Smaak van het Noorden

.

Wat een prachtige, inspirerende middag en avond gisteren op het Leiderschapsevent!! Mooie workshops, heerlijk eten, toplocatie en een ontzettend goede sfeer en mooie gesprekken, super gedaan! Een aantal mooie inzichten op mogen doen waar ik wat mee kan.
Susanne Zijlstra, Programmamanager Noorderlink

.

.

Meld je hier aan voor de Masterclass: