High Impact Leiderschapsscan met paardencoaching!

VOOR DIRECTEUREN, ONDERNEMERS EN INTERIM-, PROJECT-, EN PROGRAMMA-MANAGERS

Herken je je in één van de volgende vragen?

 • Mijn agenda zat afgelopen jaar bomvol, waardoor ik mijn gezin weinig zag. Hoe krijg ik regie over mijn tijd?
 • Ik heb een slepend conflict in mijn team. Hoe help ik mijn team dit op te lossen zonder zelf alles over te nemen?
 • Ik ben ontzettend moe. Hoe geef ik leiding met minder moeite en gedoe?
 • Ik wil dat mijn team zelfsturend is, maar ik krijg dat nog niet helemaal van de grond. Hoe lukt het wel?
 • Ik voel me een loopjongen tussen mijn team en de directie. Hoe krijg ik meer regie?
 • Ik heb al heel veel trainingen gedaan, ken heel veel modellen maar blijf in de praktijk tegen hetzelfde issue aanlopen. Hoe kan ik hier ‘out of the box’ naar kijken?

Veel leidinggevenden lopen op tegen spanningen en weerstanden in hun organisatie. Dit gaat niet alleen ten koste van hun resultaat, maar vaak ook van hun gezondheid en nachtrust. Dit hoeft niet zo te zijn.

Stel je eens voor dat je precies weet:

 • Hoe je mensen moeiteloos mee kunt krijgen, ook al is er veel weerstand.
 • Met welke interventies, op het niveau van het zoogdierenbrein, je leiding geeft in de helft van de tijd.
 • Hoe je leiding geeft aan je opdrachtgevers, zodat je leeft en werkt op jouw voorwaarden.

Doe een High Impact Leiderschapsscan met paardencoaching!

Speciaal voor directeuren, ondernemers en interim-, project- en programmamanagers ontwikkelde ik een eendaagse high impact training om in een dag glashelder inzicht te krijgen op je onbewuste leiderschapsgedrag en de mogelijkheden je leiderschap op korte termijn te vergroten!

➤ Leiderschap leer je door te doen! Aan de slag met paarden!

Om te leren hoe je leiding geeft op het niveau van het zoogdierenbrein, gaan we in deze training aan de slag met paardencoaching. Dit is, ook als je niets met paarden hebt, één van de meest effectieve vormen van leiderschapstraining.

Het geeft je een haarfijn inzicht in de effecten van leiderschapsgedrag,  ook op non-verbaal niveau. Daarnaast kun je door met paarden te werken, oefenen met nieuw leiderschapsgedrag. Paarden geven je daarin loepzuivere feedback. Zo ervaar je aan den lijve wat het effect is van je gedrag, maar wel in een veilige leeromgeving.

Mee doen aan de leiderschapsscan gaat je het volgende opleveren:

 • Glashelder inzicht in jouw leiderschapsgedrag, ook het non-verbale
 • Overzicht in de interventies die nodig zijn je team optimaal te laten presteren
 • Persoonlijk advies over het optimaliseren van jouw leiderschap

➤ Bij de High Impact Leiderschapsscan ga je het volgende leren:

➤ Training door Marieke van Ginkel

Ik heb als leiderschapstrainer en teamcoach jarenlange ervaring in het begeleiden van leidinggevenden en (complexe) teams. Ook ben ik al jarenlang docent bij de leergang Startend Leidinggeven van Noorderlink.

Ik heb ervaring met het werken volgens veel methodes. Maar ik werk het meest aan de hand van paardencoaching, omdat dit de meest effectieve manier is om leiderschap te ontwikkelen.

.

➤ Praktische informatie

Wanneer? De datum wordt in overleg met jou gepland.

Waar? Trainingslocatie Drijvende Kracht, Zuidveld 19 in Onnen

Hoe laat? 9.30 tot 16.30 uur

Aantal deelnemers: Je doet deze High Impact Leiderschapsscan met twee personen. Ervaring leert dat het enorm waardevol is met professionals op hetzelfde niveau vanuit een andere bedrijfstak deel te nemen aan een dergelijke training. Je leert enorm veel van elkaar. Marieke zoekt deze groepen bij elkaar, zodat het precies past. Dit wordt vooraf met jou doorgesproken.

Investering? €847,- ex btw

Garantieregeling

Ik ben ervan overtuigd dat dit programma heel waardevol voor je is. Daarom geef ik een unieke tevredenheidsgarantie. Ben je na de ochtend niet tevreden en meld je me dit voor de lunch? Dan krijg je het volledige inschrijfbedrag retour..

.

.

➤ Wat zeggen voormalig deelnemers?

Vorig jaar ging het goed met mijn bedrijf en mijn projecten. Tegelijkertijd had ik het gevoel dat ik al 10 jaar vrijwel continu heel hard aan het werken was. Een aantal dingen had ik al veel slimmer ingericht, maar ik zocht een manier om meer impact te hebben, zonder nóg harder te werken.

De training bij Marieke heeft mijn dagelijks werk veel makkelijker gemaakt. Al na onze eerste sessie hakte ik een belangrijke knoop door, wat me enorm veel tijd en ruimte opleverde. En ook bij de volgende sessies leerde ik steeds beter zien waar mijn invloed wel én niet ligt. Hier kan ik nu veel slimmer gebruik van maken. Het is een waardevolle aanvulling van mijn gereedschapskist.

En het mooie is: dat wat ik leer, is ook interessant voor mijn klanten. Ik deel deze kennis volop met hen. Marieke is een snelle denker met veel ervaring binnen verschillende organisaties. Hierdoor kan ze met een objectieve én deskundige blik meekijken en meedenken. Een gesprek met Marieke structureert je gedachten en geeft nieuwe inzichten.
En dan zijn er natuurlijk ook die andere coaches: de paarden. Eigenlijk houd ik niet zo van paarden. Maar dankzij deze dieren krijg je binnen een paar uur inzichten waar je anders maanden over zou doen. Door het gedrag van de paarden en de interpretatie van Marieke leer je razendsnel. Kortom: daadwerkelijk High Impact! 

Marielle Tromp, Eigenaar Vitale Zorgverlener
De training met paarden heb ik als bijzonder waardevol ervaren. Het pittige paard dat voor mij en mijn trainingsmaatje was uitgezocht sloot mooi aan bij mijn leerdoelen.
In de praktijk denk ik vaak terug aan de oefeningen die ik deed en wat het effect was van mijn veranderde houding op het paard. Vooral het besef van verschil in leiden en drijven, en daarmee in coachen en sturen, helpt mij verder met loslaten en de aandacht weer aanscherpen als dat nodig is.
Zelfs mijn honden luisteren nu beter 🙂
Henny Luppes , Directeur Vaart Welzijn

.

Voor meer referenties: klik hier!

.