DRIJVENDE KRACHT PODCAST

Wat is een podcast?

Dat is geen gekke vraag. Want terwijl podcasts in de Verenigde Staten al jarenlang erg populair zijn is het in Nederland een nog wat minder bekend fenomeen. Terwijl het een hartstikke leuk middel is om digitaal te luisteren naar een informatief of inspirerend verhaal. Vooral voor ondernemers en professionals zijn er veel interessante podcasts te vinden.

Je kunt een podcast luisteren waar en wanneer je maar wilt, in de auto, trein, tijdens het koken etc. Als je één van onderstaande podcasts wilt afspelen kun je dat vanaf deze pagina doen.

Veel luisterplezier!

Podcast: De snelste manier om je leiderschap te pakken…Beïnvloed je hartritme!

Irmi Klijntunte, is kinder-en jeugdpsychiater en hartcoherentietrainer. Irmi weet als geen ander hoe lichaam en geest elkaar beïnvloeden. Ook wat leiderschap betreft. Zo leerde Irmi onder meer politiemensen onder stressvolle omstandigheden ‘in the lead’ te blijven. In deze podcast leert Irmi je wat je hartritme te maken heeft met je leiderschap. Met een praktische oefening waarmee je direct zelf aan de slag kunt.

 

Podcast: Van ondernemer naar leider

Ninke van der Leck is een zeer succesvolle business coach die ondernemers helpt bij het doorbreken van hun bedrijf. Als leiderschapstrainer werk ik met haar samen. In deze podcast spreek ik met haar over het aansturen van teams en persoonlijk leiderschap.

Als ondernemer krijg je op verschillende niveaus te maken met hoe je een groep mee krijgt. Denk aan klanten, maar ook je team, aan de mensen die voor jou werken. Hoe krijg je hen zover dat ze vol gaan voor jouw passie?

Wat kun je als ondernemer zelf kan gaan toepassen in je bedrijf en… wat kan de rol van paarden hierin zijn?

Podcast: Vanuit passie ondernemen

In 2015 ben ik geïnterviewd door business coach voor zzp’ers Ellen de Lange – Ros van Faxion over hoe je uit een periode van pech een bedrijf bouwt, waarin je vanuit je passie onderneemt. Nieuwsgierig? Luister de podcast hier: