HET TEAM VAN DRIJVENDE KRACHT

MET VEEL PLEZIER WERK IK SAMEN MET:

corine vogelaarLeiderschapstrainster Corine Vogelaar

Corine runde jarenlang het bedrijf Stable Leadership en is expert in paardencoaching, transactionele analyse en persoonlijk leiderschap. Ze is  al meer dan 10 jaar, tot mijn grote plezier, mijn samenwerkingspartner in het begeleiden van de teambuildingsdagen en trajecten. Ze is een kei in het luchtig bespreken van zware zaken en het ontrafelen van ‘dingen die er echt toe doen’.

 

Sandra van DijkProfessional organizer Sandra van Dijk

In de VIPdagen en -trajecten werk ik samen met Sandra van Dijk van Optiwork. Sandra is professional organizer en gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van e-mailbeheer, werkplekorganisatie en timemanagement. Sandra is Sociaal Organisatiepsychologe en heeft veel ervaring als HRD Adviseur en HR projectleider. Sandra zorgt ervoor dat je zelfs in de meest hectische tijden overzicht en regie blijft houden op je werkplek.

 

 

Soulvoice trainer Olga Curras

In de Vip-dagen en trajecten werk ik samen met Olga Curras. Olga is stemheler/Soulvoice trainer. Soulvoice is een techniek, die de vibratie van de stem gebruikt om storingen in het lichaam weer in balans te brengen. Soul Voice werkt zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau en helpt bij blokkades, rouwprocessen, angsten en bij allerlei andere terugkomende of onverklaarbare klachten. Olga kan helpen om je weer ‘goed in je vel’ te voelen.